Pons andorra
22
Nov

Col·lecció Design Antrax

La col·lecció Design de l’empresa Antrax inclou tots els radiadors de disseny i els escalfadors de tovalloles creats en col·laboració amb famosos dissenyadors de fama internacional.

Les prestigioses col·laboracions d’Antrax han fet possible la creació de radiadors de disseny que no esgoten la seva funció en el mer escalfament, sinó que es converteixen en autèntics objectes de disseny capaços de moblar tots els ambients de la llar, des del bany a la zona de dia.

Matteo Thun & Antonio Rodríguez, Victor Vasilev, Peter Rankin i Daniel Libeskind són només alguns dels prestigiosos noms que es poden comptar entre les col·laboracions d’aquesta empresa del Vèneto.

NEW BYOBU és el nou radiador d’aigua de disseny Antrax IT nascut de la creativitat de Marc Sadler

Pons andorra
Pons Andorra

WAFFLE, radiador d’alumini amb efecte de ferro colat. El nou i sorprenent radiador d’alumini decoratiu nascut de la col·laboració entre Antrax IT i Piero Lissoni

Pons Andorra
Pons Andorra

T TOWER Estil contemporani, formes minimalistes i essencials i atmosferes metropolitanes. Dissenyat per Matteo Thun & Antonio Rodriguez.

Pons Andorra
Pons Andorra

ZERO OTTO Radiador d’alumini de disseny contemporani.
Afegir a l’estètica la funcionalitat i l’emotivitat unida a la utilització i a la possessió d’un objecte són els ingredients dels projectes de Francesco Lucchese.

pons Andorra
Pons Andorra

ANTRAX, és una marca amb sorprenents dissenys de radiadors.