Pons Andorra
25
Ene

Zencha

Amb Zencha, l’estrella del disseny Sebastian Herkner s’ha inspirat en l’artesania i els rituals tradicionals japonesos i ha creat una sèrie de bany ben pensada que combina piques sobre taulells i mobles puristes. La característica de disseny més cridanera de la pica i la banyera és la forma arrodonida, que acaba en una elegant vora exterior suaument corbada.

Zencha d’un cop d’ull

Pons Andorra

· Materials d’alta qualitat: Fusta massissa, vidre texturat, DuraCeram® i DuraSolid®

· Espai d’emmagatzematge modular purista

· Ceràmica amb garantia per a tota la vida – prova de la més alta qualitat

· Banyera amb sensació de piscina

Punt verd fonamental: mobles de bany amb certificació PEFC

No és només el disseny el que fa que els mobles de Duravit resultin únics. Fabricats íntegrament a Alemanya, amb fusta certificada PEFC, el moble de bany Zencha resulta sostenible i d’una qualitat excel·lent. Però, què fa que els mobles siguin tan bons des del punt de vista sostenible?

1. Duravit utilitza adhesius duroplàstics PUR, que donen com a resultat una unió òptima entre la vora del moble i l’aglomerat.

2. Sense vores obertes, fins i tot als punts que no són visibles, com ara el tall del moble sota el lavabo per al sifó, que està segellat i resulta perfecte per a habitacions humides.

3. El panell posterior està enganxat amb una ranura completament unida al cos. Això crea un espai lliure entre els mobles i la paret que permet que hi hagi circulació d’aire, de manera que gairebé no s’acumula humitat darrere els mobles.

4. En algunes sèries, Duravit fa servir una capa de resina de melamina, una resina sintètica especialment dura i resistent a les esgarrapades, de manera que no hi ha humitat ni gèrmens als mobles.

Què és adequat per a tu?

Pons Andorra

Avui en dia, el bany és considerat un lloc de retir i rituals. Amb formes i colors equilibrats, Zencha apel·la als sentits. Taulells, mobles i banyeres de la sèrie Zencha creen un ambient agradable al bany.

Lavabo

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Les piques sobre taulells, inspirades en les tasses de te japoneses, disposen de vores lleugerament corbades cap a fora. Fabricades amb DuraCeram®, les piques de cantonades arrodonides estan disponibles amb forma quadrada o rectangular, i opcionalment amb o sense bancada per a l’aixeteria. El tap de color de ceràmica s’integra perfectament a la pica. Una expressió especial de la qualitat excel·lent és la garantia per a tota la vida que s’atorga a les ceràmiques Zencha.

Colors

Els lavabos sobre placa de cocció, inspirats en les tasses de te japonesos, disposen de bodes fins i lleugerament corbats cap a fora. Fabricats de DuraCeram® , els lavabos de cantonades arrodonides es troben disponibles en forma quadrada o rectangular, i opcionalment amb o sense bancada per a aixeteria. El barret de desguàs en color ceràmic s’integra perfectament en el lavabo. Una expressió especial de l’excel·lent qualitat és la garantia per a tota la vida que s’atorga a les ceràmiques Zencha.

Pons Andorra

00 Blanc
32 Blanc setí mat
67 Gris setí mat
13 Antracita mat

Mobles

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Els mobles puristes, amb línies rectes i molt espai d’emmagatzematge, creen un contrast harmoniós amb els altres elements de corbes orgàniques. Una característica distintiva dels mobles és el marc delicat, de només 6 mm de gruix. L’ombra resultant aconsegueix que els mobles es vegin elegants i lleugers. Els mobles Zencha són modulars i versàtils, amb prestatges oberts i calaixos amb tecnologia push-open i autotancament. Si es combinen amb la pica sobre taulell, es converteixen en el centre d’atenció del bany.

Espai d’emmagatzematge

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Com a espai d’emmagatzematge per als objectes quotidians, els mobles i els armaris estructuren l’habitació i creen un ambient acollidor en diferents mons estilístics. Gràcies al tancament esmorteït, els calaixos es tanquen de manera suau i silenciosa.

El cos i l’estructura del moble estan disponibles amb una superfície fàcil de netejar amb efecte antipetjades i en diversos colors subtils. La part de fora dels mobles és de roure natural i roure negre, i es veu càlida i suau al tacte. A més, el vidre pla blanc i el vidre texturat negre aporten elegància sensual al bany.

Acabats per a mobles

Pons Andorra

Taupe extramate (83)

Pons Andorra

Roble Negro (16)

Pons Andorra

Roble Natural (30)

Pons Andorra

Grafito extramate (80)

Pons Andorra

Linea negra estructurado (63)

Pons Andorra

Blanco extramate (84)

Pons Andorra

Blanco (64)

Mirall

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Com a complement, Herkner també ha dissenyat un mirall amb un contorn rodó com el de les piques. La forma orgànica s’accentua amb una tira de LED al voltant del mirall. La llum es pot controlar amb un sensor que hi ha a la part inferior del mirall, o mitjançant l’aplicació intel·ligent Casambi. Amb més de 300 luxs, la font de llum sense enlluernament també pot servir com a il·luminació principal del bany.

Banyeres

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

La versió rectangular de la banyera exempta de DuraSolid®, amb unes mesures de 1.250 × 1.250 mm, deriva del disseny de la pica quadrada sobre taulell. Amb la profunditat adequada, la banyera convida a submergir-se en l’aigua calenta calmant i recorda un Onsen japonès. La banyera també està disponible en dues versions compactes de 1.600 × 850 mm i 1.800 × 900 mm. El sistema whirl-air opcional amb funció de massatge suau assegura la relaxació total.

Vàters i bidets que fan joc

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Els vàters suspesos Happy D.2 de color blanc o antracita mat, així com els bidets que hi fan joc, complementen Zencha a la perfecció. El vàter amb rentat SensoWash® Starck també combina perfectament amb l’estil de Zencha, ja que completa el ritual del bany d’una manera elegant i còmoda.

Aixeteria i accessoris que fan joc

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Amb l’aixeteria C.1 d’alta qualitat, opcionalment en cromat o negre mat, o l’elegant aixeteria White Tulip de Philippe Starck, la pica Zencha crea una imatge general harmoniosa. Els accessoris Starck T per a la pica i la zona del vàter també combinen a la perfecció i estan disponibles en color negre mat o cromat.