18
Mar

ANTRAX – PETTINE

RADIADOR D’AIGUA PER TOVALLOLES

Un nom que defineix de manera inequívoca la forma. El nou radiador tovalloler, dissenyat per Andrea Crosetta per a Antrax IT, s’ha pensat exactament com una pinta (pettine en italià) a gran escala, amb el qual embellir els ambients de la pròpia llar.

Igual que l’objecte en què s’inspira, aquest radiador tovalloler vol convertir-se en un element ornamental i funcional: per una banda, gràcies a les 3 diferents mides proposades, permet realitzar composicions geomètriques amb les quals és possible enriquir les parets sobre les que s’instal·la; de l’altra, en canvi, s’utilitza en l’ambient de la cambra de bany i facilita la possibilitat de col·locar còmodament més tovalloles o les peces de roba.

Pettine consta d’una placa d’acer amb un perfil essencial i rigorós, proposat en la versió de 3, 5 i 7 dents amb una mida, respectivament, de 68,5×55 cm, 112,5×55 cm i 176,5×55 cm. La disponibilitat de més de 200 variants cromàtiques n’accentua el valor decoratiu i la definició de textures dinàmiques i de tendència.