18
Ene

Banyeres de color Unibaño

Simfonia de materials

Les noves banyeres de color SOLID de la prestigiosa marca d’Unibaño. De tall clàssic, fluides línies orgàniques o formes contundents. Protagonistes de qualsevol espai on es col·loquin. Peces sòlides en combinació amb els colors de les línies de mobiliari a mida.

Quina banyera necessites? T’ajudem a trobar la millor solució en banyeres exemptes: per formats, fabricació, formes, etc. De la mà d’Unibaño aconseguim de tall clàssic, fluides línies orgàniques o formes contundents.

Protagonistes de qualsevol espai on es col·loquin, les banyeres exemptes juguen la carta de les seves formes impactants i de la seva autonomia d’ubicació per conferir una atmosfera de luxe i estil a qualsevol estança, tant si es tracta del bany com del dormitori o d’una wet room pensada especialment pel relax.

N’hi ha en tota mena de materials i acabats, des del més clàssic fins al més avantguardista, per la qual cosa no et faltaran models de diferents estils si comptes amb espai on col·locar-la, que és el més important.