Pons Andorra
03
Jul

Banys dobles

Els banys dobles s’han convertit en una tendència del disseny d’interiors, ja que ofereixen un espai elegant i funcional per a parelles i famílies.

En un bany doble modern és clau aprofitar bé l’espai. Per fer-ho, cal trobar les peces perfectes per a satisfer les necessitats de totes les persones que el faran servir.

Avantatges de gaudir d’un bany doble

Més privacitat i comoditat; Un dels avantatges més destacats és la possibilitat de tenir dos lavabos independents al mateix espai. Això propor­ciona més privacitat i comoditat, de manera que cadascú pot dur a terme les seves rutines de cura personal de manera simultània sense haver-se d’esperar.

Estalvi de temps; Un bany doble amb dos lavabos agilitza les rutines de cada matí, ja que cadascú es pot preparar i arreglar alhora. Això és especial­ment útil en llars on tots dos membres de la parella tenen horaris semblants o en famílies nombroses amb moltes persones que necessiten utilitzar el bany al matí abans de començar la jornada.

Espai per a la relaxació; Una opció força popular en els banys dobles moderns és disposar de banyera i dutxa al mateix espai. Aquesta proposta ofereix la possibilitat de triar entre un bany relaxant a la banyera o una dutxa ràpida, segons les preferències individuals.

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

Idees per a crear el teu bany doble

Si vols tenir un bany per a dues persones a casa teva o incloure’l en algun dels teus projectes, et presentem unes quantes idees perquè creïs un espai que s’adapti a les teves necessitats i al teu estil:

Distribució intel·ligent; La distribució del bany és fonamental per a aprofitar al màxim l’espai disponible. Considera com s’han de col·locar els elements, com ara els la­vabos, la banyera i la dutxa, de manera que es creï una harmonia visual i funcional. La ubicació estratègica dels mobles i els accessoris genera un flux suau i lliure a tot el bany.

Mobles de bany amb doble espai; Opta per un moble de bany amb doble espai que proporcioni prou espai d’emmagatzematge per a tothom, amb un bon accés als lavabos individuals. A més, aquesta mena de mobiliari està disponible al mercat amb una gran varietat d’estils i d’acabats, de manera que segur que en trobaràs un que s’adapti a l’estètica del teu bany.  

Detalls i accessoris; Tria els altres elements, com ara miralls elegants, aixetes modernes, tovallolers de calefacció o prestatgeries d’emmagatzematge, per com­plementar el disseny general de l’espai. Aquests petits detalls fan la diferència i afegeixen un toc de luxe i estil al teu bany doble.