PONS ANDORRA
15
May

Aquest estiu gaudeix de l’exterior de casa teva

L’arribada de l’estiu és el moment perfecte per a aprofitar l’espai exterior de casa teva. Els paviments porcellànics són una opció ideal per a transformar el pati, la terrassa o el jardí en un lloc perfecte per a relaxar-se i viure l’aire lliure.

Resistència a les inclemències climàtiques: estan dissenyats per a suportar les condicions extremes de l’ambient exterior, incloent-hi la calor de l’estiu, el fred de l’hivern i la pluja. Una opció perfecta per a l’exterior de casa teva.

PONS ANDORRA
PONS ANDORRA
PONS ANDORRA

Varietat de dissenys i colors: hi ha una gamma àmplia de dissenys i colors disponibles. Sigui quin sigui el teu estil de decoració, segur que trobaràs una opció que s’adapti als teus gustos.

Manteniment senzill: són fàcils de netejar i de mantenir. Són resistents a les taques i no requereixen gaire atenció per a mantenir-los en bon estat.

Seguretat: són resistents a la humitat, cosa que evita que s’hi formin taques d’humitat i de lliscaments.

Durabilitat: duren moltíssim i són resistents a l’ús continu. No es desgasten fàcilment i no es decoloren amb el pas del temps.

PONS ANDORRA
PONS ANDORRA
PONS ANDORRA

Paviments flotants: s’instal·len sense que calgui fixar-los directament a terra. Es col·loquen a sobre d’uns reguladors amortits, cosa que permet que «flotin» damunt de la superfície existent.

Avantatges dels paviments flotants:

1. Instal·lació senzilla: no requereixen adhesius ni claus per a fixar-los, de manera que són fàcils de col·locar i es poden instal·lar sobre diferents tipus de superfícies.

2. Possibilitat de reubicació: com que no estan fixats de manera permanent, es poden desmuntar i reinstal·lar en un altre lloc.

3. Resistents al clima: com que són flotants, els canvis de temps no fan malbé el material. Una garantia per a gairebé tota la vida.

Amb els paviments porcelànics per a exteriors, podràs convertir el teu espai exterior en un lloc acollidor i agradable per passar el temps durant l’estiu.

Pons Andorra