20
May

HANSGROHE – RAINTUNES

Escenaris de dutxa per a l’ànima

Llum, oïda, olfacte i tacte: juntament amb experts, hem desenvolupat escenaris sensorials que converteixen la dutxa en una experiència individual. Ja sigui que vulgueu preparar-se per al dia següent o relaxar-se després de fer exercici. Ja sigui que vulgueu refrescar-vos després d’un dia de treball o relaxar-vos al final de la nit: RainTunes sorprèn amb experiències multisensorials.

Una nova era al bany

El món gira cada cop més ràpid, els nivells d’estrès augmenten i, amb ells, la nostra profunda necessitat de rituals per alentir la vida quotidiana i tornar-nos l’equilibri. No és casualitat que “mindfulness” i “benestar” siguin paraules clau del nostre temps. El bany s’està convertint en un refugi on ho podem deixar tot i tornar en nosaltres mateixos. Les noves possibilitats tecnològiques ens permeten experimentar l‟aigua d‟una manera nova i integral. Podem fer realitat el nostre desig de pau i equilibri. Així, la dutxa diària es converteix en una experiència molt personal.

Set escenaris de dutxa preconfigurats per al vostre estat d’ànim actual.


Hansgrohe llança RainTunes amb set escenaris de dutxa. Aigua, vídeo, so, llum i aroma es combinen per crear una interacció harmoniosa. RainTunes converteix la dutxa en una experiència de benestar de tant en tant o en una manera agradable de agafar el son. Experimenti el plaer de la dutxa personal: per a un començament perfecte del dia, un efecte relaxant després d’un dur dia de treball o una recuperació relaxant després de l’exercici. Per fer-ho, escull un dels escenaris preconfigurats, segons el teu estat d’ànim i l’hora del dia. Amb un toc del dit, la dutxa iniciarà l’experiència seleccionada.

Benvingut a l’era dels moments de dutxa sensorial!

Nombrosos experts ens van ajudar a desenvolupar els escenaris. Per exemple, la seqüència d’entrenament es va dissenyar en col·laboració estreta amb l’equip ciclista hansgrohe – BORA. Els paisatges sonors acústics formen una simbiosi harmoniosa amb la coreografia d’aigua respectiva. Les essències aromàtiques, especialment dissenyades per als escenaris, brinden un agradable mim. Depenent del programa de dutxa, seqüències d’imatges especialment escenificades poden acompanyar-lo a una pantalla de vídeo. Els llums ambientals LED a joc banyen tot el bany amb una llum atmosfèrica. I vostè? Submergeix-te en una atmosfera de benestar.

Amb aquests estats d’ànim presos de la vida quotidiana, RainTunes és un soci agradable i útil per als desafiaments quotidians:

  • Totalment separat – RainButton
    Els RainButtons són perillos de control mòbils que pot col·locar a qualsevol lloc de la dutxa per controlar els modes de ruixat, el volum de l’aigua i la temperatura. Els vostres desitjos es comuniquen a través de Bluetooth a una unitat central d’aigua darrere de la paret i s’executen des d’allà. Per tant, hem aconseguit una separació de l’operació i l’aixeta, cosa que us permet col·locar el RainButton a qualsevol lloc de l’espai que vulgueu i brindar una facilitat d’ús completament nova. Per exemple, podeu col·locar el botó «Escalfament» fora de la dutxa, al costat del lavabo o fins i tot al seu dormitori. Carregueu els seus escenaris de dutxa seleccionats directament al botó «Reproduir» a la dutxa a través de l’aplicació per a la llar de hansgrohe. Després només premeu el botó i gaudiu de l’escenari multisensorial. Les dutxes digitals Rainfinity són compatibles amb el sistema RainButton.
  • Tot d’una ullada – RainPad
    Amb el RainPad, vostè controla la dutxa a través d’un panell de control central instal·lat de forma permanent. Per això, envieu lescenari de dutxa desitjat al RainPad, també a través de laplicació per a la llar de hansgrohe. Tocant la icona Play a la pantalla tàctil s’iniciarà l’escenari de la dutxa. O podeu controlar el vostre ritual diari de dutxa individualment: la temperatura, el volum d’aigua i el mode de ruixat es poden configurar i canviar en qualsevol moment. El RainPad es pot combinar amb totes les dutxes de hansgrohe.
  • Pastilles de dutxa a cinc mons sensuals de fragàncies: RainScent
    Pot millorar encara més l’efecte holístic dels escenaris amb una fragància a joc. Les pastilles de dutxa RainScent vénen en cinc aromes diferents: lavanda, magrana, bergamota, avet platejat i romaní/cítrics. Ja sigui que vulgui relaxar-se, mimar-se o revitalitzar-se: les aromes es combinen perfectament amb els programes de dutxa RainTunes. Col·loqueu la pestanya a l’estoig corresponent i col·loqueu-ho al pis de la dutxa. L’estoig va ser dissenyat especialment per a les pestanyes, està visualment coordinat amb RainButton i desplega la fragància de manera uniforme. Gaudiu de l’aroma dels olis essencials naturals i submergiu-vos en una experiència de dutxa envoltant i sensual.

Converteix la dutxa en una experiència sensorial.


Tot el que necessites és el teu telèfon intel·ligent i laplicació per a la llar de hansgrohe. Amb un click, l’aplicació carregarà el teu escenari seleccionat a la dutxa, on comença a través del botó Reproduir.