23
Mar

HOTBATH Cobber@work

Un aspecte industrial a casa

Aquesta combinació de banyera Hotbath Cobber Work amb tres manetes giratòries industrials, amb una canella giratòria de 26,1 cm d’alt i una elegant dutxa de mà amb barra. És un veritable punt d’atracció en el bany i molt fàcil d’utilitzar, fins i tot amb les mans mullades, gràcies a les anses robustes i dentades. Aquesta edició especial de Cobber està disponible en quatre acabats de color diferents: Chrome, Brushed Nickel, Brushed Brass PVD i Matt Black.

D’aquesta manera, el bany es pot organitzar segons els seus propis desitjos. Te un acabat durador que és resistent a les esgarrapades i ve amb una garantia de 10 anys. PVD significa Deposició física de vapor, això assegura que la superfície sigui més resistent als agents de neteja i no s’oxidi.

L’acabat no es descoloreix i conserva el seu color original, fins i tot després d’anys d’ús intensiu. Els colors disponibles amb PVD són: llautó polit (lluentor perfecta amb un «toc d’or»), llautó raspallat (aspecte mat) i coure raspallat (to de color únic amb un aspecte viscut).

La producció única i patentada d’inserits, cartutxos i desviadors de Flühs consisteix en un cartutx de llautó complet amb discos ceràmics (blanc i marró) fets d’òxid d’alumini, aquesta combinació garanteix una flexibilitat notablement perfecta per a tancar, regular i desviar el flux d’aigua.

Aquest robust punt d’atracció proporciona un aspecte robust en la llar. Amb una roda dentada com a manilla, cada toc amb l’aixeta es converteix en una experiència única. Cobber Work es destaca en un entorn industrial o minimalista.