Jacuzzi Andorra

Jacuzzi una marca amb molta història i la podem trobar a Andorra

1915. L’any en què el somni americà de la família italiana Jacuzzi® es materialitza amb la fundació de la societat Jacuzzi® Bros. Marxar a Califòrnia en recerca d’oportunitats: així cobra vida una història fora de l’usual, feta de capacitat i audàcia, genialitat i esperit innovador.

Jacuzzi® va molt més enllà del concepte tradicional de “producte” oferint una gamma de productes on el benestar n’és la inspiració. Jacuzzi® és una col·lecció de veritables experiències úniques: experiències que cal viure en primera persona, en la seva pròpia pell, submergint-se en elles fins a trobar el plaer que resideix en les cures personals.

Assolir la fama 

La invenció de l’hidromassatge va sorgir arran d’una malaltia molt debilitant que va afectar un membre de la família. Els primers models de la marca busquen doncs reproduir i sintetitzar els efectes curatius de la hidroteràpia. L’invent que naixia així, va amb el temps donar vida a tota una indústria. 

La marca evoluciona, fins que l’any 1968 Jacuzzi® marca un viratge en projectar una banyera amb jets integrats i sistema d’hidromassatge: la base de qualsevol model Jacuzzi®. Des de llavors la història conta la seva evolució i creixement constant, amb la finalitat de proporcionar benestar a les persones.

Jacuzzi®, garantia benestar

Els productes Jacuzzi® augmenten la capacitat de recuperació, relaxació i rendiment, a partir de les propietats curatives de l’aigua. Jacuzzi® es relaciona amb atletes d’elit i equips esportius professionals a través del poder de la hidroteràpia. 

Realitzar regularment un bany d’hidromassatge comporta nombrosos beneficis. Redueix l’estrès i els dolors lumbars, millora la qualitat del somni, la recuperació després de l’exercici, alleuja la síndrome de cames inquietes, les enrampades, l’artritis i la fibromiàlgia, millorant així el benestar general dels seus usuaris.

Tecnologia i innovació

Jacuzzi® completa el seu servei amb una nova innovació i el sistema exclusiu SmartTub. Aquest sistema ha estat dissenyat per maximitzar la relaxació i la recuperació, i potenciar l’estalvi energètic. Un dispositiu senzill i fàcil d’utilitzar, que permet realitzar el manteniment de qualsevol Spa Jacuzzi®. 

La marca Jacuzzi® ha superat els límits geogràfics, però segueix arrelada i ancorada a l’esperit innovador que continua sent el patrimoni més valuós de la marca. Jacuzzi®, amb els seus més de 250 patents internacionals, representa un exemple d’excel·lència en el desenvolupament de productes tecnològicament avançats i de disseny inconfusible.

Fabricats en 5 països diferents, els productes de la marca Jacuzzi® es gaudeixen a més de 100 països de tot el món. Jacuzzi® representa dècades d’innovació, disseny, rendiment i facilitat d’ús, i gaudeix, a més a més, de la confiança de milions de clients. Jacuzzi segueix sent, malgrat el pas del temps, la marca de referència en hidromassatges a nivell global.

I com no a Andorra, també podeu gaudir de Jacuzzi, nosaltres fem l’assessorament i l’instal·lació de les banyeres i spas de la marca a tot el Principat d’Andorra, demana’ns pressupost sense compromís.

Com puc ajudar-lo?