01
Feb

La Ceràmica: Amiga de les mascotes i del teu estil de vida

Viure amb mascotes és una font infinita de moments alegres, però també presenta desafiaments a l’hora de mantenir la llar endreçada i amb un aspecte impecable. La ceràmica és la solució ideal per a les persones amants dels animals de companyia que no volen comprometre l’elegància ni la higiene del seu espai vital.

Pons Andorra Paviments Ceramics

1. RESISTÈNCIA A PROVA DE TOT
La ceràmica, coneguda per la seva resistència, és l’elecció perfecta per a les persones que comparteixen casa amb amics peluts. Les propietats físiques d’aquest material fan que sigui pràcticament immune a ratllades o danys causats per les petjades i els jocs animats dels gossos i els gats.

2. SENSE RATLLES, SENSE TAQUES
Oblida’t d’haver-te de preocupar per les taques o les ratlles inesperades que fan les mascotes, perquè la ceràmica resisteix els petits accidents que causen i les seves activitats de joc, de manera que manté una aparença sense defectes dia rere dia.

3. FÀCIL DE NETEJAR
Un altre punt que cal destacar de la ceràmica és que és fàcil de netejar, ja que només amb una passada ràpida n’elimines fàcilment qualsevol rastre de brutícia i això facilita la tasca de mantenir la llar neta i endreçada, independentment dels jocs dels animals amb els quals convisquis.

4. LLIURE D’OLORS NO DESITJADES
Un avantatge afegit és que la ceràmica és un material que no reté olors, de manera que la llar manté una frescor constant, sense importar quants amics peluts tinguis corrent per casa.

5. «PET FRIENDLY» I RESPECTE ENVERS EL MEDI AMBIENT
La ceràmica no tan sols s’adapta als capricis dels animals, sinó que també és amiga del medi ambient. Com que dura molt, no l’has de canviar sovint i això té un impacte ecològic positiu.

La ceràmica transforma la teva llar en un espai durador i amb estil, perfecte per a totes les etapes de la vida de les mascotes.