21
Ene

CUBIK – La personalització juga un rol fonamental

El llenguatge essencial de l’arquitectura

La línia de mobles de bany moderns Cubik by Idea es renova, enriquint-se amb una nova modularitat i nous acabats, entre els quals destaquen la porta de vidre amb marc d’alumini. Un projecte que parla el llenguatge essencial de l’arquitectura, ficant-se a qualsevol espai i harmonitzant-se amb els estils més variats de l’habitar.

La col·lecció es distingeix en general per la linealitat, l’essencialitat i l’austeritat estètica per a una decoració de bany de disseny. Els calaixos i les portes estan realitzats amb les vores inclinades a 45° i sense tiradors externs, separats per fissures que creen un joc de línies geomètriques ortogonals, per obtenir l’impacte visual minimalista que distingeix els mobles de bany moderns.

La personalització juga un rol fonamental: de l’elecció de la instal·lació, amb un plànol a terra o un moble de bany suspès, a la dels materials i els seus acabats, en línia amb les tendències més actuals per als banys moderns i de disseny. Les aixetes s’han seleccionat amb gran atenció, per compondre un disseny de detalls harmoniosos. L’ús de materials innovadors com les fustes amb acabat artesanal continuatiu, la fusta fòssil, el roure, els morters ecològics i laminats HPL, regala també una estètica essencial i versàtil al bany. El lavabo pot ser integrat, per a una solució decorativa per al bany to sobretot de tots els seus components.