Lavabo Andorra
28
May

Lavabos a mida, totalment personalitzables

Creativitat i disseny s’uneixen en la col·lecció Swap: lavabos a mida que neixen amb la intenció d’instaurar un ambient personalitzat que us permeti sentir calma, tranquil·litat i pau. Hi ha la possibilitat de confeccionar un moble segons el gust de la persona consumidora, combinant materials i productes de la gamma Hidrobox amb estructures metàl·liques per aconseguir el lavabo ideal per al bany.

Creativitat combinada

Swap és un model de lavabo totalment configurable que destaca per les infinites possibilitats pel que fa a disseny i funcionalitat, capaç de crear un ambient únic gràcies a les tres variants disponibles: Swap City, Swap Sfera i Swap Spot.

I és que Swap permet configurar el moble de lavabo a mida de la persona consumidora, que pot barrejar els diferents materials i elements que ofereix Hidrobox amb estructures metàl·liques que destaquen perquè es poden combinar amb el color escollit per a la pica o per al taulell.

Swap City, un lavabo a mida amb faldó frontal

Un lavabo d’estil industrial que no passa desapercebut gràcies al faldó frontal i a la pica tipus City.

Aquest model està disponible amb els materials Kromat® i Scene®, a més de disposar d’una prestatgeria inferior totalment configurable amb el mateix material i amb el mateix color. Sense oblidar l’estructura metàl·lica de color negre, blanc o el color escollit per a la pica.

Pons Andorra
Pons Ceramica

Swap Sfera, dinamisme en estat pur

Un conjunt de bany dissenyat per als amants del blanc i de les línies sinuoses. Swap Sfera està disponible amb els materials Scene® i Solid Surface, en color blanc pur i amb textura llisa.

Aquest lavabo taulell ofereix la possibilitat de triar entre una pica o dues piques amb forma esfèrica. També disposa d’un prestatge inferior del mateix material i del mateix color, en què només haureu de triar la tonalitat de l’estructura metàl·lica: blanc o negre.

Pons Andorra
Lavabo Andorra

Swap Spot, la pica sobre el taulell

El color cobra vida en aquest lavabo, disponible amb els materials Kromat® i Scene®. Està format per un taulell i una pica model Spot 186. Inclou una prestatgeria inferior del mateix material, juntament amb una estructura metàl·lica de color negre, blanc o del color escollit per a la pica; els dos elements, sempre amb el mateix color del taulell.

Pons Ceramica
Lavabo Andorra

Combina, crea i juga amb els colors, i converteix l’espai de bany en una creació plena de personalitat.