25
Jun

LESS IS MORE

Guardonada Internacionalment

OLI ha estat guardonada amb el Red Dot 2021 i l’iF Design Award 2021 –els premis de disseny més importants del món– amb el millor disseny assignada per l’arquitecte italià Alessio Pinto. Less is More, com el seu nom indica, inspirat en el principi de ‘menys és més’ de Ludwig Mies van der Rohe. Aquesta placa plana presenta una identitat eclèctica i una funcionalitat potent. Els botons de flux tradicionals a través de dues cordes indiquen que es pren temps per veure el mecanisme de purga a la història.

Fabricat en acer inoxidable, us convida a mirar de nou aquest element de bany generosament decorat, ja sigui clàssic, contemporani o senzill. Alessio Pinto també s’indica amb una pista visual i explica: “D’una ullada, cada cop hi ha menys sentit del color. Actuem immediatament. Va rebre el Premi RED Dot 2021 en la categoria Disseny de producte, sent jutjat com a «excel·lent disseny de producte».

Amb la signatura de l’iF Design Award -organitzat per l’iF International Forum Design GmbH- Less Is More ha superat els 3.693 projectes de 52 països que es van presentar. A l’edició de 2021, el jurat està compost per 98 experts internacionals nominats pels projectes segons 5 criteris: idea, forma, funció, diferència i impacte.