08
Jul

FLOOR GRES BY FLORIM

ALIAT HISTÒRIC PER SOLUCIONS DE DISSENY

Mirage FLORIM

Floor Gres: la marca històrica del grup Florim dedicada a l’arquitectura de disseny

La gamma de superfícies en gres porcellànic fi de Floor Gres és capaç de respondre a les múltiples necessitats contemporànies, en les quals el món de l’arquitectura i del disseny s’integren a través d’un renovat equilibri entre l’ésser humà i la naturalesa, entre ambient construït i ambient natural.

Els productes Floor Gres garanteixen elevades eficàcies tècniques per a aplicacions en sòls industrials i construccions públiques de mitjana i alta afluència, com centres comercials, restaurants, oficines i botigues, però també per a aplicacions residencials amb un contingut estètic específic.

El gres porcellànic Floor Gres està indicat també per a les aplicacions més complexes de la decoració urbana, com a piscines wellness i spas, façanes ventilades i sòls elevats per a interiors i exteriors: solucions desenvolupades per a dur a terme reptes de disseny més complexos.

La garantia de professionalitat i qualitat, secundada pel sentit de la passió i per les inversions empresarials des d’una perspectiva de sostenibilitat ambiental i innovació tecnològica, són alguns dels valors clau d’un grup industrial present en el mercat internacional des de fa més de 50 anys.