01
Ago

Polsador perfecte

TRIEU EL POLSADOR PERFECTE PER AL BANY

Celebrem l’arribada de l’estiu amb una explosió de colors vibrants que potencien l’alegria i la vitalitat a l’espai de bany. I la millor proposta és la gamma de polsadors d’OLI.

OLI, la reconeguda marca líder en solucions innovadores per a espais de bany, ofereix una selecció àmplia de polsadors que satisfaran les vostres expectatives. Amb diferents accionaments, formes, colors i materials, els polsadors OLI combinen funcionalitat i disseny sense oblidar la sostenibilitat pel que fa al consum d’aigua.

Pons Andorra
Pons Andorra
Pons Andorra

El polsador del bany s’adapta al vostre estil personal, ja sigui un polsador elegant de línies fines i minimalistes, o un de més atrevit, amb formes geomètriques. OLI us permet triar la placa perfecta per al vostre estil de bany i compleix totes les vostres expectatives.

A més d’una estètica atractiva, els polsadors d’OLI estan dissenyats amb la màxima qualitat i durabilitat, ja que OLI utilitza materials de primera classe per a garantir una experiència de bany excepcional, sense oblidar l’eficiència i l’estalvi d’aigua.

No espereu més per transformar el bany en un lloc encantador. Descobriu la gamma de polsadors d’OLI i trieu la placa perfecta per a realçar l’estil únic del vostre espai de bany. Amb OLI, cada moment que passeu al bany és una experiència relaxant i plena de color.

OLI ha desenvolupat la tecnologia PLUS, que permet estalviar uns nou litres d’aigua cada dia. Es tracta d’un sistema en què les aixetes incorporen uns flotadors que eviten que entri aigua a la cisterna perquè no se’n gasti de més durant el procés de descàrrega. Així, s’arriben a estalviar fins a nou litres d’aigua al dia, cosa que equival a reduir la factura de l’aigua un 12 % al mes.