24
Feb

Pomd’or – EDA

ELEGÀNCIA, DISSENY I SOSTENIBILITAT

A Pomd’or han creat una col·lecció que fusiona aquests 3 atributs en 20 productes diferents. Per això han comptat amb la col·laboració del dissenyador internacional Lázaro Rosa-Violán, que ha transmès en els seus dissenys el seu bagatge cultural gràcies a un disseny evocador. D’aquesta manera s’ha transportat, amb gran subtilesa, el món vegetal al bany. I així ha nascut EDA, una gamma que reivindica la tornada a el que és natural.

L’elegància la trobem a la silueta de les seves peces, que no només ens porten la natura a casa, sinó que la combinació dels seus materials aporta sofisticació i qualitat al nostre bany.

I la sostenibilitat?

El model Eda ha estat la porta d’entrada per introduir un material nou per a la firma: el bambú.

Conreat de manera responsable i controlada des del punt de vista ambiental, és un material ràpidament renovable, natural, ecològic i sostenible. La recol·lecció no produeix desforestació de boscos i absorbeix un 30% més de CO₂ que els arbres. La seva composició fibrada li dona una gran resistència i duresa.
El bambú usat als seus productes està certificat per l’organització internacional Forest Stewardship Council (FSC).

Eda també és la primera col·lecció del catàleg de Pomd’or que incorpora l’acabat de tendència negre mat que amplia les possibilitats decoratives. Un acabat aconseguit gràcies a un recobriment electrolític habitual fins ara a l’àmbit de l’automoció que aporta un resultat absolutament uniforme, compacte i durador amb gran resistència a les ratllades. A més, deixa una textura suau i agradable al tacte.

El resultat ha estat aquesta meravellosa col·lecció que li proporciona una estètica elegant al teu bany gràcies al disseny i els materials d’alta qualitat. I que, a més, la seva fabricació té menys impacte ambiental, i et porta un trosset de natura a casa.

Els productes d’Eda es fabriquen de forma artesanal un per un i posteriorment es tenyeixen amb un vernís protector, transparent i negre, que permet veure el dibuix de la veta.