Qui som

PONS CERÀMICA


PONS és una empresa especialitzada en ceràmica per a tota la llar i equipament per banys que fou fundada l’any 1991. Al llarg de tots aquests anys de servei i atenció al client personalitzat, PONS s’ha consolidat tot diferenciant-nos de la resta de cases del sector, tant per la qualitat, com pel disseny dels productes del nostre catàleg. PONS col·labora amb les millors marques del mercat per oferir al nostre client un disseny exclusiu a una qualitat incomparable. Per a això, comptem amb un showroom de més de 400 m², on trobareu les últimes tendències i novetats del mercat.

PASSIÓ PEL CLIENT, PASSIÓ PEL DISSENY

PONS acompanya els seus clients en els seus projectes de l’inici fins a la fi. La col·laboració comença amb una idea, i passa per l’elecció i la combinació de diferents productes, fins a arribar al final de l’obra. Tot fet a mida i al gust del nostre client.

Experiència i qualitat

Portem dècades d’experiència treballant amb els nostres clients i assolint objectius comuns. PONS, és sinònim de dedicació i professionalitat. Els nostres experts estan al dia de totes les novetats del mercat per a oferir-te un servei i una atenció al client de primera. Només treballem amb les millors marques del mercat actual; productes exclusius, de disseny i de primera qualitat, per respondre a totes les teves necessitats, i per fer realitat els teus projectes. Diversos interioristes i arquitectes de renom del país confien en PONS, i en els nostres anys de dedicació per a obtenir els millors materials i productes. Vine al nostre showroom i descobreix de primera mà tot el que et podem oferir.

Com puc ajudar-lo?