Pons Andorra
03
Abr

Taulells porcellànics fets a mida

Us parlarem dels taulells porcellànics fets a mida a Andorra 🤩

Els taulells porcellànics són una opció cada vegada més popular per el bany, ja que ofereixen una gran durabilitat i resistència a les taques. A més, són fàcils de netejar i de mantenir, de manera que són pràctics per a les zones de la casa que es fan servir amb freqüència. 

Com que el taulell es fa a mida, cada client o clienta obté la solució perfecta segons quines siguin les seves necessitats i els seus gustos. El procés de creació és molt senzill. El primer pas és triar el color i el disseny que més bé s’adapten a l’estil i a la decoració de la vostra cuina o del vostre bany.

A continuació, prenem les mesures de l’espai on s’ha de col·locar el taulell per garantir s’hi ajusta de manera perfecta. Finalment, fabriquem el taulell i l’instal·lem a la vostra llar. 

Un dels avantatges de fer el taulell a mida és que podeu triar el color entre una gran varietat de colors disponibles i podeu crear el disseny del taulell perquè s’adapti a les vostres expectatives i sigui únic i original. A més, la porcellana és un material molt versàtil: es pot tallar i moldre fàcilment per crear formes i dissenys personalitzats. 

Pons Andorra

Utilitzem només les millors marques porcellana per a garantir la màxima qualitat i durabilitat. També comptem amb un equip d’instal·ladors professionals que asseguren que el taulell es col·loca a casa vostra de manera correcta amb la màxima precisió. 

Pons Andorra
Pons Andorra

En resum, si busqueu una solució duradora, pràctica i personalitzada per el vostre vostre bany, no dubteu contactar amb nosaltres per obtenir més informació sobre els nostres taulells porcellànics fets a mida. Ens agradarà ajudar-vos a crear el taulell perfecte per a vosaltres!