11
Abr

AXOR STARCK. L’ARQUETIP.

Minimalisme amb significat

LA BELLESA EN LA SIMPLICITAT.

AXOR Starck. La col·lecció que va revolucionar el disseny del bany. La seva forma arquetípica, inspirada en la bomba de pou tradicional, explica una història de bellesa amb senzillesa. En reduir l’aixeta a l’essència pura, només dues canonades i un control amb joystick, centra la nostra atenció en l’aigua mateixa. El luxe d’això. El plaer d’això. La necessitat d’això. Una col·lecció tan rellevant avui com ho va ser en el seu llançament fa més de 25 anys, AXOR Starck es pot descriure realment com l’original.

L’aigua és vida.

PROFUNDAMENT I ESTRUCTURALMENT RESPECTE AMB L’AIGUA.

AXOR Starck batedora monomanu de lavabo per a lavabos.

“La idea era fer un disseny que fos profundament i estructuralment respectuós amb l’aigua. És la nostra vida. L’aigua és vida. I hi ha una bellesa a l’aigua. I així, vaig tenir la idea d’una granja. És molt senzill en una granja antiga, la nostra relació amb l’aigua. L’aigua l’obté d’una font. Hi ha una canonada. Tens una galleda. Tens una bomba. I l’aigua va a la galleda. La idea era fer una cosa tan senzilla com aquesta».

Philippe Starck

Sense esforç i intuïtiu

SENZILLESA. LA MÀXIMA SOFISTICACIÓ.

Control de joystick AXOR Starck. Mànec de plomes. Mànec de pin.
Atemporal pel seu disseny, AXOR Starck evoca la primitiva bomba manual, el primer mitjà de la humanitat per treure aigua. Amb un cartutx ultra prim per regular el cabal, l’emblemàtica aixeta d’una sola palanca consta de dos cilindres, un amb una base vertical i l’altre amb un broc diagonal, coronats per una elecció de pins o mànec de plomes. Senzilles, racionals, reduïdes a l’essencial, les batedores són adaptables a qualsevol decoració de bany.

Pura serenitat

A LA DUTXA, CELEBRACIÓ DE L’AIGUA.

Dutxes AXOR Starck. Placa superior. Dutxa de mà de batuta.
De disseny radicalment minimalista, la columna de dutxa AXOR Starck centra l’atenció en l’aigua mateixa. Exposat o amagat, el mesclador termostàtic proporciona una regulació precisa de la temperatura de l’aigua i el volum de cabal. I des de dalt, el plat de dutxa de mida generosa utilitza la tecnologia RainAir per capollar l’usuari en gotes superfines. Disponible amb un sol esprai de sèrie, AXOR Starck també ofereix una dutxa de mà amb doble esprai amb tipus Rain immersiu i monoRain concentrat.

Senzill, artístic, essencial

A LA BANYERA. RELAXACIÓ A L’AIXETA.

AXOR Starck batedora monomaneta de terra per a banyera.
Reimaginant la humil bomba de pou per al bany modern, AXOR Starck recobreix una tecnologia ultrasofisticada amb un disseny de pura simplicitat. El batedor arquetípic està disponible per a la banyera com una palanca única per a la instal·lació vista o amagada, així com en versions de dues manetes i quatre forats per a la banyera. Una presència icònica en qualsevol bany de luxe, el batedor de terra AXOR Starck que es veu aquí és especialment adequat per a banyeres autònomes.

Innovació contínua

MANS LLIURES A LA LAVABO: LA BATEJADORA ELECTRÒNICA AXOR STARCK.

Batedora electrònica de lavabo AXOR Starck.
Pionera en la seva presentació, la col·lecció AXOR Starck segueix establint nous punts de referència per a la innovació i l’enginy. Avui, al lavabo, la batedora electrònica disposa de sensors d’infrarojos per a un funcionament ultraprecís i un consum d’aigua econòmic, tot sense tan sols tocar un botó. Tots els mescladors AXOR Starck estan disponibles en fins a 15