Bany Andorra PONS
27
Dic

Com es decora un bany petit?: les claus per a optimitzar l’espai

Els banys petits representen un desafiament fascinant en els projectes de disseny d’interiors. Optimitzar l’espai és fonamental per a crear un ambient funcional i atractiu maximitzant el potencial dels banys de dimensions reduïdes.

Bany Andorra PONS
Andorra Bany

Consells per a respondre la gran pregunta: com es decora un bany petit?

1. Utilitza miralls de manera estratègica

Si col·loques un mirall gran o molts miralls a les parets d’un bany petit crearàs una sensació d’amplitud i lluminositat, ja que reflecteixen la llum natural i artificial per tot l’espai.

2. Opta per colors clars i neutres

Els colors clars, com ara els blancs, els crema i els grisos, tenen la capacitat d’obrir visualment un espai i fer que sembli més gran.

3. Aprofita l’espai vertical

Instal·la prestatges flotants o mobles alts amb bona capacitat d’emmagatzematge per a aprofitar l’espai vertical.

4. Il·lumina de manera estratègica

Combina llum ambiental, llum focal i llum d’accent per crear un ambient acollidor i ben il·luminat que faci que l’espai sembli més ampli.

5. Utilitza elements translúcids o de vidre

Els elements translúcids, com ara les mampares de vidre, permeten que la llum flueixi de manera lliure a través de l’espai i, així, es crea una sensació de continuïtat i d’amplitud.

6. Organització

Utilitza organitzadors, cistelles i ganxos per a tenir a l’abast els elements essencials i evitar que s’acumulin objectes innecessaris.