Pons Cermica
12
Dic

Mirage – Glocal

Glocal & Giulio Cappellini: una col·lecció renovada, amb dissenys atemporals.

Des del 2017, GLOCAL de Mirage ha incorporat la simplicitat del formigó llis a noves dimensions en el món del gres porcellànic. Així, ha equilibrat allò universal i allò particular, tal com evoca el nom de la marca, que fusiona els mots ‘global’ i ‘local’. GLOCAL destaca per la versatilitat i s’ha fet un lloc en entorns privats i, també, en grans escenaris públics.

Giulio Cappellini, un nom cabdal del disseny «made in Italy», ha liderat una renovació delicada de GLOCAL. La col·lecció s’ha enriquit i s’ha actualitzat, però manté intacta la identitat original i proposa una versió encara més contemporània i que reflecteix plenament l’excel·lència del disseny italià.

Pons Cermica
Pons Ceramica
Pons ceramica

La marca presenta vuit tonalitats noves, acompanyades de solucions decoratives contemporànies, que combinen el minimalisme essencial del formigó amb contrastos de colors atrevits i variacions superficials. Aquesta evolució ret homenatge a la passió i a l’elegància típicament italianes, i consolida la posició de GLOCAL com a punt de referència en el panorama del gres porcellànic.

GC02 Perfect

GC03 Ideal

GC04 Type

GC05 Classic

GC06 Absolute

GC07 Sugar

GC08 Chamois

GC09 Toffee

GC20 Iron

GC21 Corten

GC11 Nebula

GC12 Essence

GC13 Journey

GC14 Slight

GC15 Youth

GC16 Harmony

GC17 Brave

GC18 Lumina