23
Dic

Com decorar un bany blau i blanc 馃毧

Bany blanc i blau, colors per a sentir serenitat

Un bany blanc i blau constitueix el binomi perfecte per a aconseguir que aquest espai dedicat a l’autocura es converteixi en un aut猫ntic refugi de benestar.

I, 茅s que, en qualsevol 猫poca de l’any, el blau, color de la mar, del cel i de la calma, ens trasllada a un estiu infinit en el qual desconnectar. I, pel seu costat, el blanc, ofereix una sensaci贸 de serenitat, puresa, lluminositat i netedat igualment imprescindibles en el bany. Junts, s贸n capa莽os de crear aquest santuari que situa a l’usuari i les seves sensacions en l’epicentre.

Si pensem en com combinar un bany blau, inevitablement el blanc forma part de la nostra paleta d’idees. Una vegada partim de l’equilibri suscitat per aquest llen莽 in progress, 茅s possible culminar l’obra amb tips com:

路 Apostar pel verd: el disseny biof铆lico en el bany augmenta el benestar. Donar-li protagonisme a la pres猫ncia de la naturalesa en l’ambient casa a la perfecci贸 amb un bany blau i blanc. Una gran opci贸 茅s col路locar finestrals enormes que integrin el paisatge en l’atmosfera. Una altra alternativa senzilla i efectiva 茅s obrir passo a les plantes en el bany per a crear un espai que cobra vida. I, a m茅s, triar elements com a plats de dutxa i lavabos els materials dels quals siguin el m茅s natural i sostenible possible.

路 Triar Acrymold庐 Solid Surface per a les peces de textura llisa en blanc mat atorga un plus d’est猫tica, exclusivitat i disseny en qualsevol projecte.

路 Donar un aire mediterrani al bany: aquest estil caracteritzat pels espais lluminosos i les formes senzilles crea un enclavament *minimal sublim. En un bany blanc i blau, usar elements de decoraci贸 que evoquin a la mar com el color de les parets, en combinaci贸 amb peces lleugeres com a mobles de bany suspesos i plats de dutxa extraplans, 茅s garantia d’encert.

Incloure matisos artesanals: textures naturals en els t猫xtils com pot ser una catifa de v铆met i prestatges per a decoraci贸 i magatzematge de fusta, van totalment d’acord amb el bany blau i blanc.

El poder del color en el bany

Per a atorgar personalitat als projectes, cada detall compta, perqu猫 cada usuari 茅s especial. Una pinzellada 茅s capa莽 de produir les sensacions anhelades. Aix铆 com donar amb el toc de lluminositat, efecte d’amplitud, aire avantguardista unint el color a l’ess猫ncia dels banys minimalistes i un llarg etc猫tera que tendeix a l’infinit.

En aquest sentit, m茅s enll脿 del bany blanc i blau, hi ha tantes combinacions com persones. Per exemple, per als quals desitgen una estada equilibrada i atemporal, un bany en blanc i negre pot ser una excel路lent soluci贸.

Ambient amb plat de dutxa Liceo amb textura Vulcano i lavabo Astro

.